One Hit Wonder strategie

De One Hit Wonder strategie is een strategie waar je geduld mee moet hebben. De term is afkomstig uit de muziekwereld en hiermee wordt dan bedoeld dat een band of een zanger of zangeres één grote hit heeft gehad en dat daar verder niets meer van is vernomen. Dit principe kom je ook tegen bij de roulettetafel. Wanneer je niet veel tijd hebt dan is dit een strategie die je beter niet kunt gaan proberen. Kun je wel ruim de tijd nemen om roulette te gaan spelen dan zal je merken dat deze strategie je zeer interessante winsten op kan gaan leveren en dat je op deze manier veel succesvoller kunt zijn als je roulette gaat spelen.

Speel direct Roulette met de one hit wonder strategie en win mooie prijzen!

One Hit Wonder strategieDe werking van deze strategie

De werking van de One Hit Wonder strategie is als volgt. Het enige wat je gaat doen dat is eerst meekijken met het roulettespel. Je noteert dan de uitkomsten van de getallen waar het balletje op valt. Bij een aantal (live) casino’s wordt dit ook al voor de spelers bijgehouden. Wanneer je nu ziet dat een getal een lange tijd niet is gevallen dan is dat je one hit wonder en dan ga je daar op inzetten. Hier blijf je dan op inzetten. Kies je dezelfde inzet dan kun je tot maximaal zesendertig keer gaan inzetten. Wanneer je namelijk de juiste uitkomst weet te voorspellen dan krijg je vijfendertig keer je inzet terug.  Het is wel goed om van tevoren te bepalen hoeveel spellen je wilt gaan spelen zodat je niet teveel uit gaat geven.

Je moet als je deze strategie wilt gaan spelen dus veel geduld hebben. Het is een strategie die erop is gebaseerd dat wanneer een lange tijd een getal niet valt dat dit dan snel een keer moet gaan gebeuren. Je kunt geluk hebben en wanneer het getal snel valt nadat jij bent begonnen met spelen dan zal je een enorme winst behalen. Wil je nu sneller spelen en wil je het nog spannender maken dan zou je ook op meerdere getallen tegelijkertijd kunnen gaan spelen. Het is dan wel belangrijk dat je geconcentreerd blijft en goed in de gaten houdt welke getallen er al een tijdje niet zijn gevallen.

De juiste strategie kan je leuke winsten bezorgen

Wanneer je volgens de juiste strategie speelt dan kan dit je leuke winsten bezorgen. De One Hit Wonder strategie is dan ook zeker het proberen waard. We willen je ook aanraden om eens een kijkje bij de andere strategieën te gaan nemen die je op deze pagina kunt vinden. Misschien zijn dit wel strategieën die beter bij je passen. Wanneer je twijfelt dan kun je ook de strategie eerst gaan uitproberen. Dit doe je dan voor een vast aantal spellen en daarna ga je vergelijken. Als eerste kijk je dan waar je de beste resultaten mee hebt behaald en vervolgens hou je er ook rekening mee met wat jij het leukste vindt om te spelen. Heb je dan de ideale combinatie gevonden dan ga je met deze strategie roulette spelen en probeer je een leuke winst te behalen.

Lees meer over Roulette geld winnen