Fibonacci roulette strategie

De Fibonacci roulette strategie is bedacht door Leonardo van Pisa. De bijnaam van deze man was Fibonacci. Deze man leefde van eind de twaalfde eeuw tot halverwege de dertiende eeuw. Leonardo was geboren in Italië maar volgde zijn opleiding in Noord-Afrika waar hij getallen bestudeerde. Hij was het die erachter kwam dat je met getallen veel efficiënter kon rekenen dat met Romeinse cijfers. In het jaar 1202 introduceerde hij het dan ook het cijfersysteem zoals wij dit nu kennen. De bijnaam Fibonacci kreeg hij na zijn dood en dit is een samenvoeging van ‘Figlio di Bonaccio. Letterlijk vertaald betekent dit zoon van Bonaccio. De naam Bonaccio was de naam van zijn vader en betekent goedzak.

Speel direct Roulette met de Fibonacci roulette strategie!

Fibonacci roulette strategieHoe werkt de strategie

Deze strategie is gebaseerd op de inzet. Je maakt hierbij de som van twee getallen. Je bepaalt eerst je minimale inzet. Wanneer dit vijf euro is dan maak je een rijtje. Als eerste schrijf je tweemaal het cijfer vijf op en vervolgens maak je de som van de laatste twee getallen van de rij. Je telt dus eerst de beide cijfers vijf bij elkaar op en schrijf de uitkomt van tien achteraan het rijtje. Vervolgens tel je dan weer de laatste twee getallen bij elkaar op en dat is dan weer vijftien. Ook deze uitkomst schrijf je dan weer achteraan bij de rij. Een rij zal er dan als volgt uitzien:

5 , 5, 10, 15, 25, 40, 65, 105, 170 enzovoort …

Wanneer je nu gaat inzetten dan begin je vooraan in de rij en hier zie je je minimale inzet van vijf euro staan. Win je dan ga je een stap vooruit en dan speel je het bedrag wat je dan in de rij ziet staan. Verlies je nu dan ga je twee stappen achteruit. Ben je nog maar bij het tweede getal dan begin je uiteraard gewoon weer vooraan. Het is wel belangrijk om bij deze strategie naast de minimale inzet ook je maximale inzet te gaan bepalen. Je ziet dat de inzetten nogal op kunnen lopen en je moet dan wel weten hoeveel je maximaal per spel uit wilt gaan geven.

Kijk goed op welke vlakken je in gaat zetten

ChipsWanneer je roulette speelt dan kun je op vele verschillende manier in gaan zetten. Toch willen wij je wel aanraden om eerst alleen op de even en de oneven nummers in te zetten of op de kleuren rood en zwart. Op deze manier heb je dan bijna een kans van vijftig procent kans om te gaan winnen en is de kans dat je wint groot. Je zorgt er dan ook meteen voor dat het niet heel lang duurt alvorens je wint en dat de inzetten dus enorm gaan oplopen. Je zal merken dat je met dit systeem ineens je vorige verliezen weg kunt spelen als je wint. Dit is dus een groot voordeel. Wij willen je aanraden de Fibonacci roulette strategie zelf eens te gaan proberen. Je zal zien dat je met deze strategie erg interessante winsten kunt gaan behalen.